דף הבית » אודות קייטרינג שניתא
הקונדיטורית שני רוזן הקימה את שניתא בשנת 2007 מתוך אהבה ותשוקה אמיתית להסעדה ורצון להגשים את החלומות הקולינריים של כל לקוח ולקוח ולעמוד מאחורי אינסוף אירועים מתוקתקים וטעימים.
שאיפותיה של שני צצו כבר בילדותה, כשהחלה להפוך מילדה חובבת בישול לנערה שמפנקת את משפחתה והחברים במאפים שלא האמינו שהצליחה להפיק במטבח הביתי ובעצמה.
האפייה והבישול המוצלחים של שני השתדרגו לדרגת אמנות לפני מעל לעשור, כאשר שני החלה את דרכה המקצועית בלימודי קונדיטוריה ב"דן גורמה" במהלכם התמחתה גם כשוקלטיירית.
עם השלמת הלימודים בהצלחה היא התמקצעה בעבודה כקונדיטורית במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב, קונדיטוריית מלון דניאל בהרצליה ובהמשך השתדרגה לדרגת שף קונדיטור בקייטרינג "מעשייה".
קישים: קישים אישיים או גדולים, הגירסא המהודרת והעוד יותר טעימה של הפשטידה
עוגות: רק תבחרו בין שמרים, קרם, קצפת ועוד עוגות מושלמות
פאי: פאי לימון, פאי פקאן או פאי אחר שמתאים לטעם שלכם? רק נותר להחליט וליהנות
פטיפורים ושוקולדים מפנקים: טאצ' יוקרתי לכל אירוע
עוגיות: עוגיות אמנותיות וייחודיות, החל מעוגיות שוקולד צ'יפס פריכות ועד לפנפורטה איטלקי אותנטי
פסטות: פסטה תוצרת יד ברטבים מפנקים
כריכים: כריכים מיוחדים מלחם תוצרת יד
אחד מהדברים האהובים על שני גולן, השף קונדיטורית, הוא ליצור קונספטים חדשים ומנות מקוריות עבור לקוחותיה.
מדהים לגלות בכל פעם מחדש שתמיד מצליחים לצוץ רעיונות ומקורות השראה חדשים, זאת על אף העובדה שבמשך עשור שני ליוותה מאות לקוחות מרוצים, בשלל אירועים שונים.